BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

PLANNED BREEDING

We are planning an exciting litter for spring 2019!
We are planning PBGV puppies for march 2019 out of "Noa (Nightdream Heidi Klum)" and Nightdream Bruno Banani. Both parents have outgoing and happy temperaments. The mum Noa is small, feminine and well proportioned. She has a beautiful head. She has won a lot at shows already and has also proven her talents on the hunting field. The father Bruno is champion in two countries and group winner. He is out of one of the top winning male in Finland and has an exciting and successful German bloodline on his mothers side.

If your are interested of this litter, don't hesitate to ask more info from Kristina (kristinamariabergstrom@gmail.com)

Dad

Nightdream Bruno Banani

tricolour, male born 21.5.2013


Finnish Champion
Estonian Champion
Estonian Winner
Best in Group Winner
Many group placements

Mum

Nightdream Heidi Klum

tricolour female born 15.11.2016


Italian Champion
Croatian Champion
Hunting test passed
Best in Group winner
Many group placements
Sunnittelemme mielenkiintoista pentuetta keväälle 2019.

Isänä kauniit mittasuhteet ja hienon karkean karvan omaava, ystävällinen ja eloisa Bruno eli FI MVA EE MVA ESTW-18 Nightdream Bruno Banani, joka on myös ryhmä voittaja ja erikoisnäyttelyssä hienosta vastakkaisen sukupuolen paras. Brunon isä Tate, CIE MVA AM MVA CAN MVA FI MVA EE MVA WCW-12 ESTW-12 Mirepoix’s La Vraie Affaire, on Amerikasta kotoisin ja suomen yksi näyttelyissä menestyneimmistä petiteistä. Brunon äiti Hetti, FI MVA VV-17, HEVW-17 PMV-17 PMVV-17 Hetti Gräfin Von Schwerin, on saksantuonti hienosta menestyneestä ja pitkäikäisestä suvusta.

Emänä on pieni hurmaava leidi Noa eli IT MVA HR MVA ja ryhmävoittaja Nightdream Heidi Klum. Noa on menestynyt hyvin näyttelyissä ja suorittanut hyväksytysti ajokokeen Italiassa. Noan isä Emoi, CIE MVA NL MVA FI MVA Empereur Du Parc Des Chaumes on pärjännyt upeasti näyttelyissä ja voittanut mm. rotunsa tämän rodun arvostetuimmassa erikoisnäyttelyssä Ranskassa. Noan äiti Ebba, FI MVA ja erikoisnäyttelyn rodun paras Ebouriffe Bobbie Burns, on suvusta josta löytyy innokkaita metsästäjiä ja hyvin pärjänneitä näyttelykoiria.

Sukutaulun ja lisätietoa vanhemmista löydät täältä: Sukutaulu
Jos kiinnostuit pennusta, ole yhteydessä niin jutellaan lisää!