BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Oman koiran hyvinvointi on varmasti jokaiselle koiranomistajalle tärkeää. Yksi osa koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia on oikeanlainen ravinto.

Me arvostamme erityisesti laadukkaita ja korkealaatuisesti tuotettuja raaka-aineita. Koemme, että Eukanuban ruokavalikoima sopii koiriemme vaihteleviin tarpeisiin, pitäen lihakset kiinteinä ja turkin kiiltävinä. Haluamme nostaa esiin seuraavat laadukkaat tuotteet Eukanuban laajasta valikoimasta:

EUKANUBA ADULT MEDIUM BREED
Proteiini 26 %, Rasva 15 %

Aikuiset keskikokoiset koirat. Pääasialliset eläinproteiinit kuivattu kana ja kalkkuna. Normaalissa jokapäiväisessä käytössämme aikuisilla Petit Basset Griffon Vendeen koirilla.

EUKANUBA SENSITIVE SKIN
Proteiinia 23 ja rasvaa 13 %

Proteiinin lähteenä on kala. Ruoka on suunniteltu niin, että se rajaa pois ainesosia, jotka saattavat aiheuttaa iho-ongelmia ja kutinaa. Näin sensitive skin auttaa pitämään turkin ja ihon hyvässä kunnossa. Olemme huomanneet, että ruoka auttaa meillä koirien tassujen pysymistä puhtaan valkoisena. Suosittelemme lämpimästi!

EUKANUBA PUPPY START
Proteiinia 31 %, Rasvaa 20,8 %

Suunnattu kantaville nartuille ja pennuille. Tätä ruokaa suositellaan kantaville nartuille ja pennuille. Puppy Start on erityisesti suunniteltu pennun ensimmäiseksi kiinteäksi ravinnoksi. Tämä ravinto on hyvin suolistoystävällinen ja auttaa näin pennun ruoansulatusta sopeutumaan kiinteään ruokaan. Pääraaka-aineena on kuivattu kana ja kalkkuna. Tuote muodostaa veteen liotettuna helposti syötävän puuron. Sopii myös erittäin maistuvana ja helposti sulavana vatsaystävällisenä ruokana tiineille ja imettäville nartuille. Ruokaa voidaan antaa 5. raskausviikosta, jolloin parempi mahdollisuus saada isoja ja elinvoimaisia pentuja, sekä emä pysyy erinomaisessa kunnossa kanto- ja imetysajan. Penturavinnossa on kaikki, mitä pentu tarvitsee kasvaakseen terveeksi, hyvinvoivaksi ja pitkäikäiseksi koiraksi.

EUKANUBA PREMIUM PERFORMANCE
Proteiini: 30,75%, Rasva 20,75 %

Erittäin aktiiviset aikuiset koirat. Sopii petitille metsästyskaudella, myös tiineenä olevalle ja imettävälle nartulle.

EUKANUBA INTESTINAL FORMULA eläinlääkäriruoka
Proteiini: 23 %, Rasva 10 %

Vatsaystävällinen ruoka, jonka helposti sulavat ainesosat edesauttavat ravinteiden imeytymistä. 12-vuotias vakavan haima-tulehduksen sairastanut Madde petitti elää onnellisia eläkepäiviään tätä ruokaa syöden. Haima potilaalle olennaista on, että rasvat pysyvät alle 10 prosentissa, muuten tulehdus voi uusia milloin vain. Samalla vanhakin koira tarvitse tarpeeksi proteiinia pysyäkseen fyysisesti hyvässä kunnossa.

Ruoat hyödyntävät 3D DentaDefense -teknologiaaAikuisten tuotteissa on myös hammaskiveä vähentävä DentaDefense -ominaisuus, joka poistaa mekaanisesti plakkia!

Eukanuba kasvattajakerho
Tarkoitettu vastuullisille kasvattajille. Kasvattajakerho tarjoaa jäsenilleen merkittäviä etuja. Jokainen kasvattamasi pentu vie uuteen kotiin mukanaan pentupaketin, saat 25 % alennuksen yli 2kg ruokapusseista jälleenmyyjäliikkeistä jäsenkorttia näyttäen. Tämän lisäksi ruokien suoratilaus on mahdollista suoraan kotiovelle toimitettuna. Sinulla on myös oikeus osallistua Eukanuban järjestämään kasvattajatoimintaan.

Lue lisää Eukanuba kasvattajakerhosta

Lisätietoa tuotteista löydät Eukanuban suomenkielisiltä sivuilta. Olet ensimmäisten joukossa kuulemassa Eukanuban uusista tuotteista liittymällä Eukanuba Suomi –tiimin Facebookissa

Ole yhtdeydessä meihin jos haluat keskustella kanssamme ruoka-asioista. Jaamme kokemuksia mielellämme!
Kristina ja Terhi

Kristina Bergström
PETIT BASSET GRIFFON VENDEEN
kristinamariabergstrom@gmail.com

Terhi Korhonen
SILKKITERRIERI
terhikorhonen@gmail.com